Årskurs 1

Hej alla!

Här kommer kort info om kommande veckor.

På tisdag nästa vecka, 13 februari ska alla i åk 1 och 2 som ni säkert redan vet nu att åka på allsångskonsert på UKK. Den börjar kl 13.15 så de elever som inte har fritids kommer att sluta lite senare den dagen. Vi räknar med att vara tillbaka i skolan ca.14.45.

På onsdag går vi till Gottsunda dans & teater och ska se en föreställning om Bananmannen.

Föreställningen börjar 13.00 så även denna dag kommer eleverna att sluta lite senare. Vi är tillbaka på skolan ca. 13.50.

V.8 (19-23:e februari) har eleverna sportlov, fritids är öppet för de som är i behov av det.

Måndagen direkt efter lovet (26:e februari) har skolan friluftsdag. Vi kommer att åka till studenternas IP för att åka skridskor. Alla som har egna skridskor och hjälm ska ta med sig dessa. Vi är även tacksamma om det finns möjlighet att låna från släktingar syskon eller bekanta. Skolan har ett litet förråd med skridskor som vi kan låna ut, men de räcker naturligtvis inte till alla elever. Lunch bjuder skolan på. Fika får man ta med sig själv om man vill, dock ej chips, godis eller läsk.

Vi har över hela skolan märkt att många elever använder fula/grova ord till varandra, vilket vi har noll tolerans för. Därför har vi vidtagit åtgärder som vi hoppas kommer att hjälpa i samarbete med er föräldrar. Vi bifogar ett separat brev om detta som ledningen har skrivit.

Läxa till onsdag nästa vecka kap.18

Trevlig helg!