Vecka 7-8

Hej!

Den här veckan har vi arbetat med bokstaven ”s”, begreppet ”färre” samt pysslat till alla hjärtans dag. Vi har även varit på biblioteksvisning och då fick barnen lära sig olika saker som är bra att veta när man är på ett bibliotek, till exempel hur man lånar en bok och hur man gör för att lämna tillbaka den. Barnen fick varsin bok och den får de behålla. Med veckobrevet bifogas ett brev från biblioteket och det innehåller bland annat ett ansökningsformulär som ni kan fylla i och lämna in på biblioteket så att ert barn får ett lånekort.

Vecka 8 är skolan stängd eftersom det är sportlov då, fritids har dock öppet som vanligt.

Varje dag era barn inte kommer till skolan skall ni ringa och frånvaroanmäla dem i Skola 24, telefonnummer 0515-77 76 01.

Vi önskar er ett härligt sportlov!

Maria och Neside

22 januari 2018