FBK

Vecka 7-8

Hej alla elever och föräldrar!

Den här veckan har barnen fått prova på att skriva på dator tillsammans. Vi har skrivit meningar om saker vi gillar. Eleverna har fått skriva tillsammans för att kunna hjälpa varandra med språket men också för att träna på att samarbeta, någonting som många har svårt för.

Vi har haft skapande och tillsammans med Parvin har eleverna fått sy små hjärtan vilket är väldigt bra träning för finmotoriken.

Vi firade alla hjärtans dag genom att titta på en film, Sune i Grekland, och äta popcorn. Filmen var rolig men det var svårt att sitta stilla på slutet.

Nästa vecka är det lov, alltså ingen skola på hela veckan.

Vecka 9 ska vi gå till biblioteket och det är då extra viktigt att barnen har varsitt lånekort så de kan låna hem böcker på en gång.

Under lovet är det bra om eleverna tränar både sin läsning och sin matematik. Alla elever har inloggning på www.inläsningstjänst.se där de kan lyssna på böcker och på www.bingel.se där de kan träna mer matematik.

Ha ett härligt lov önskar Sabina, Magnus, Parvin och Katariina

Skolan börjar igen måndag 26 februari 8.15