Fritidsbloggen

Blogg för fritidshemmet på Treklangens skola

• På besök hos Uppsala Tennis Klubb

Fritids2016-05-24

I torsdags var vi, likt förra året, på besök hos Uppsala Tennis Klubb och Amo Obaida. Där fick barnen pröva på att tillsammans spela tennis i UTK:s hallar. Efter ett par intensiva matcher ihop överraskades sedan barnen med ett godisregn, där de fick samla ihop så mycket godis som de kunde i påsar. Detta vart naturligtvis mycket uppskattat bland barnen och det hela avslutades med en fika.

Vill du läsa mer om Uppsala Tennis Klubb och det projekt Amo Obaida leder där så kan du klicka här.

• Treklangens loppis

Fritids2016-05-24

I lördags hade treorna på Treklangens fritids deras första loppis, där de samlade in pengar för att kunna hitta på något kul tillsammans innan de börjar fyran. De bakade inför loppisen, samlade ihop gamla kläder och körde kareoke. Det hela vart mycket lyckat och blir förhoppningsvis en årlig tradition för skolans treor.

• Invigning av Spellådan

Fritids2016-04-13

Under tisdagslunchen igår invigdes äntligen Spellådan, där barnen själva kommer driva utlånandet av bollar, leksaker och andra grejer. Barnen fick bullar och saft och det var en härlig stämning ute i den fina solen som kikade fram!

Visar 1 - 3 av 7 Visa fler