3B

Värmeböljan håller i sig! Det leks mycket ute på rasterna och de vill nästan inte komma in när rasten är slut. Många barn har börjat nedräkningen inför sommarlovet.

Vi fortsätter med vårt vanliga arbete och det mesta handlar om att göra klart nu.

Nästa vecka är den sista hela skolveckan. De får ny skrivläxa på tisdag och den lämnas in måndag 4 juni. Det är den sista läxan för terminen.

Det är många som inte har automatiserat sjuans tabell än så vi fortsätter att träna på den. Vi repeterar alla tabeller från 1-7 kommande vecka, träna gärna med era barn hemma också. De kan också träna tabellerna på www.bingel.se eller www.elevspel.se

Nästa vecka

måndag: Enligt schema

tisdag: Skrivläxa hem (den sista)