Varje dag serveras flera rätter, varav minst ett alternativ är växtbaserat. Salladsbord efter säsong, hårt bröd och mjölk/vatten ingår i alla måltider.
Dagens gröna Gråärtsbiffar med gratinerade betor och kall sås
Onsdag 4 okt
Dagens rätt Kycklinggryta med äpple, senap och dragon samt havreris
Dagens gröna Quorn- och linsgryta med äpple, senap och dragon samt havreris
Torsdag 5 okt
Dagens rätt Raggmunk och lingonsylt
Dagens gröna Potatis- och purjolökssoppa med hembakt bröd och rödbetshummus
Dagens extra Kökets val
Fredag 6 okt
Dagens rätt Köttbullar med gräddsås, lingon och kokt potatis
Dagens gröna Kålpudding med vegofärs, gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
Dagens extra Kökets val
Gott idag och i framtiden
Varje dag serveras flera rätter, varav minst ett alternativ är växtbaserat. Salladsbord efter säsong, hårt bröd och mjölk/vatten ingår i alla måltider.